PERIAATTEET JA EETTISYYS

Me Bearhill Huskyllä uskomme, että sekä koiramme että vieraamme ansaitsevat vain parasta. Koska koiramme työskentelevät kovasti, he myös ansaitsevat kunnioitusta ja palkkiota heidän työstään. Haluamme tarjota parasta myös vieraillemme, koska tiedämme että retket ovat kalliita, ja kaikki ansaitsevat rahoilleen vastineeksi unohtumattoman elämyksen kanssamme.

VANHAT KOIRAT

Meidän mielestämme kaikki koiramme ansaitsevat mukavan eläköitymisen aina kun se on mahdollista. Koiramme ovat työskennelleet kovaa ja epäitsekkäästi koko heidän elämänsä, joten mukava eläke on vähintä mitä me voimme heille tehdä. Vanhemmat koirat myymme usein pienempiin harrastepohjaisiin tiimeihin, etsimme heille kodin lemmikkeinä aktiivisista kodeista tai pidämme itsellämme kennelillä pentukoulutusta varten. Vanhojen koirien osaaminen on arvokasta apua ihmisille pentujen koulutuksessa.

Vierailethan Facebook-sivuillamme saadaksesi lisää tietoa koirien adoptoinnista.

PENNUT

Monet kennelit teettävät pentueita jotta voivat esitellä niitä vierailleen. Meidän ajatusmallin mukaan tämä on epäeettistä, jonka vuoksi me emme pennuta tai suunnittele pentueita esittelytarkoituksessa. 

Me pennutamme koiria uudistaaksemme kenneliä silloin kun sille on tarvetta. Tämä yleensä tarkoittaa sitä että keväällä saamme pentueita, kun meillä on enemmän aikaa huolehtia pennuista niiden emän kanssa. Jos ja harvoin kun myymme pentuja, myymme niitä ainoastaan koteihin jossa ne pääsevät tekemään töitä.

LISÄÄNTYMISEN HALLINTA

BearhillHuskyllä kastroimme ne uroskoirat jotka eivät ole sopivia jalostukseen. Tämä auttaa meitä ehkäisemään soveltumattomia tai tahattomia pentuja, eli niin sanottuja ei-toivottuja pentueita  . Kastroiminen myös rauhoittaa uroskoiraa, joka puolestaan ehkäisee koiratappeluiden mahdollisuuksia. 

Kastroiminen luo meille lisäkuluerän, mutta otamme sen mielellämme vastaan, koska uskomme että se vaikuttaa pitkällä aikavälillä kennelimme hyvinvointiin positiivisesti.

Vastuullinen ja kestävä matkailu

Meille toiminnan kannalta tärkeää on olla vastuullinen paitsi eläinten kanssa, myös yritystoiminnassa.

Lue lisää toiminnastamme kohdasta Vastuullinen ja Kestävä Matkailu

Jatkokysymyksissä ole meihin yhteydessä sähköpostitse booking@bearhillhusky.com.